Dit schrijverslog is een onderdeel van het project: Jack's Laatste
Droom
en moet gezien worden als ondersteuning en aanvulling
op het materiaal dat daar te lezen is.


donderdag 25 maart 2010

Notities bij H 7

Dit is een iets lichter hoofdstuk dan de vorige dat vooral gedragen wordt door een nieuw personage dat alleen in dit hoofdstuk voor zal komen. Een klein, enigszins brutaal meisje die Jack onbedoeld aan het denken zet.
Een tweede personage dat slechts één keer verschijnt is de mysterieuze man. Het lijkt een beetje een thriller te worden, maar dat gaat echt niet gebeuren. De man heeft een doel in het verhaal. Hij is een catalysator voor het verloop van het verhaal. Dat wordt waarschijnlijk al duidelijk in het volgende hoofdstuk.
Ook in dit hoofdstuk zitten weer grappige en informatieve links verstopt die een beetje extra kleur geven aan het verhaal en op z'n minst een leuke manier zijn om de tijd te doden als je even niets te doen hebt.

Ik hoop snel weer een volgend hoofdstuk te plaatsen, want het verhaal begint steeds meer vorm te krijgen. Ik zie het einde steeds duidelijker en de weg daarnaar toe wordt ook aan mij langzaam onthuld. Hoewel die nog best kan veranderen hoor. Dat zou niet de eerste keer zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten